سرم اطلاعات

اپیزود شصت و هفتم: قارچ و پنیر اضافه و کره

بررسی دقیق تر مقدار چربی غذاهای مختلف و مقایسه آن

بررسی روش های مختلف طبخ و سالم ترین روش های پخت و پز

تفاوت مقدار چربی در رژیم های مختلف گیاهخواری، کتوژنیک، مدیترانه ای و …

میزرگرد:یاسمین صاحب زمانی/غزل سیروس/سیدعرفان مجیدی

مهمان برنامه:دکتر آرمان عرب

تدوینگر:فرزاد ابراهیمی

تولید شده در استودیو سرم اطلاعات

 

1 دیدگاه دربارهٔ «اپیزود شصت و هفتم: قارچ و پنیر اضافه و کره»

  1. بازتاب: دلیل علمی طعم لذیذ غذاهای سرخ شده - سرم اطلاعات

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.