بررسی دقیق تر مقدار چربی غذاهای مختلف و مقایسه آن
بررسی روش های مختلف طبخ و سالم ترین روش های پخت و پز
تفاوت مقدار چربی در رژیم های مختلف گیاهخواری، کتوژنیک، مدیترانه ای و …
میزرگرد:یاسمین صاحب زمانی/غزل سیروس/سیدعرفان مجیدی
مهمان برنامه:دکتر آرمان عرب
تدوینگر:فرزاد ابراهیمی
تولید شده در استودیو سرم اطلاعات
1 دیدگاه دربارهٔ «اپیزود شصت و هفتم: قارچ و پنیر اضافه و کره»
بازتاب: دلیل علمی طعم لذیذ غذاهای سرخ شده - سرم اطلاعات